DERMACARE+ ZERO CRACKED SKIN Organický balzám Měsíčkový extrakt + Veggiesoft® (nejen na bradavky)

335,00 Kč (vč. DPH)
  • Kuriér PPL ČR 105,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin na adresu

  • Packeta výdejní místo 85,00 Kč
  • objednávka bude expedována do cca. 48 hodin

Kód:
8586023263025
Značka:
Oblíbené1
Porovnat0
Seznam přání(1)

BENEFITY: princip vlhké regenerace pokožky bez tvorby strupů, prevence a eliminace bolesti pro kojící ženy, které trpí bolestmi a popraskáním bradavek, redukce diskomfortu, výživa a zamezení ztráty vláhy z kožních buněk, obnova a zachování celistvosti pokožky

> speciálně vyvinuté pro kojící matky trpící bolestmi a popraskáním bradavek
> hloubkově reparační, zvláčňující a ochranný účinek
> efektivní podpora regeneračních procesů
> obnova a posílení obranyschopnosti pokožky
> odstranění diskomfortních pocitů
> princip vlhké regenerace pokožky bez tvorby strupů
> s obsahem rostlinné náhrady lanolinu
> lehká, nelepivá balzámová konzistence
> 100% přírodní a veganské složení bez parafínu a syntetických látek, bez konzervačních látek, parfemace a alergenů


PRO KOHO JE URČENÝ: Bio balzám na bradavky je speciální produkt pro každodenní použití vhodný pro kojící matky, které trpí bolestmi a popraskáním bradavek. Balzám je vhodný na přecitlivělou a reaktivní, suchou a popraskanou či alergickou pokožku. Balzám můžete aplikovat již před porodem, aby se předešlo popraskání bradavek.

100% rostlinné složení vhodné pro vegany, bez parafínu a bez syntetických látek, konzervačních látek, parfemace a alergenů.

 VEGAN BALZÁM NA BRADAVKY  
 VHODNÝ PRO TĚHOTNÉ A KOJÍCÍ ŽENY  
 PŘEDCHÁZÍ A ELIMINUJE POPRASKÁNÍ BRADAVEK  
 BEZ PARFEMACE, KONZERVANTŮ, PARAFINU, SILIKONŮ, PARABENŮ A ALERGENŮ  

50ml

Čtěte víceZobrazit méně
Popis

HLAVNÍ SLOŽKY

> jojobový olej je nekomedogenní tekutý vosk, který se nejvíce podobá lidskému kožnímu mazu a velmi se liší od běžných rostlinných olejů. Jeho profil s pozoruhodným množstvím polyfenolů chrání hydrolipidovou vrstvu, pomáhá udržovat pružnost pokožky a podporuje pronikání aktivních látek.
> rostlinná alternativa lanolinu Veggiesoft® se silnou absorpční kapacitou uzamyká vláhu do buněk, eliminuje opětovné vysychání, popraskání pokožky a podporuje její regeneraci.
> slunečnicový olej bohatý na fytosteroly prokazatelně zvyšuje produkci kolagenu ve fibroblastech a pomáhá udržovat a chránit celistvost kožní tkáně.
> extrakt z měsíčku lékařského přispívá ke zklidnění podráždění, eliminuje nepříjemné pnutí, svědění a pálení.


OBSAH
50ml

Čtěte víceZobrazit méně
VLASTNOSTI
8586023263025

Tabulka vlastností

Vratný obal výrobku
áno
DOSTUPNOST
exkluzivně online
VLASTNOSTI A ÚČINKY
na těhotenské bříško
pro maminky

Specifické reference

ean13
8586017853805
PODROBNOSTI

VŮNĚ VÝROBKU
Produkt neobsahuje přidané vonné složky.

BARVA VÝROBKU
Produkt neobsahuje syntetická a minerální barviva.

KONZISTENCE VÝROBKU
Výrobek má lehkou konzistenci jako balzám.

KONZERVAČNÍ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITÍ
Výrobek bez obsahu vodní fáze nevyžaduje použití konzervačních látek a přece je stabilní. Při aplikaci produktu dodržujte hygienu, abyste zabránili kontaminaci obsahu balení. Po otevření výrobek doporučujeme spotřebovat do 6 měsíců. Všechny obsažené látky jsou bez GMO a nanomateriálů a samozřejmě netestovány na zvířatech.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLACI
Produkt je balen v recyklovatelném airless PET obalu s praktickým dávkovačem, který garantuje mikrobiologickou nezávadnost. Obal je vratný v rámci našeho recyklačního programu. V případě, že se rozhodnete po spotřebování výrobku obal vyhodit, recyklujte jej a vyhoďte jej do žlutého kontejneru, který je určený na plast. 

APLIKACE
Přiměřené množství výrobku naneste na čistou a suchou pokožku bradavek. Aplikujte po kojení. Dbejte na hygienickou čistotu při nanášení produktu. Rozetřete výrobek na celé ploše bradavky a nechte jej vstřebat. Přiměřené množství výrobku můžete nanést i do středu jednorázové prsní vložky. Balzám můžete aplikovat již před porodem, aby se předešlo popraskání bradavek.

UPOZORNĚNÍ

Určeno pro každodenní použití. Jen k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívejte na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Pokud se produkt dostane do očí, opláchněte je tekoucí vodou po dobu alespoň 15 minut, nepřetržitě směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (pokud máte kontaktní čočky, odstraňte je předem). V případě podráždění vyhledejte lékařskou péči.

Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, kterým otestujete snášenlivost přípravku. Malé množství produktu aplikujte na malou plochu pokožky, nejlépe na zápěstí a počkejte 24 hodin. Touto metodou lze předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud se po aplikaci projeví alergická reakce, povrch pokožky umyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu, vyhledejte lékařskou pomoc.


SLOŽENÍ
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Olivate, Stearic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract, Rhus Verniciflua Peel Cera, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera Cera, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Recenze
Žádné názory

Přidat recenzi produktu

  • Spokojenost:
Jiní zákazníci si také koupili:
Produkty ve stejné kategorii (16 ):
Zavřít
Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Navigace

Nastavení

Více detailů
Nebyly nalezeny žádné produkty.

Vytvořte si účet pokud si chcete uložit oblíbené položky.

Přihlásit se

Vytvořte si účet, pokud si chcete používat seznamy přání.

Přihlásit se